Vi investerar i innovativa teknikföretag med fokus på kundanpassade komponenter och system

AKTUELLT

2018-05-14

Dacke Industri förvärvar Arcos Hydraulik AB

2018-02-21

Dacke Industri förvärvar Llentab Group

2017-05-22

KMT Precision Grinding AB changes name to UVA LIDKÖPING AB

DACKE INDUSTRI

Dacke Industri investerar som majoritetsägare i innovativa teknikbolag. Vi utser styrelseledamöter i dotterbolagen med relevant  industriell kunskap och tillämpar en decentraliserad arbetsstruktur och organisation.

Mer om Dacke Industri

Vi investerar i innovativa teknikbolag

Dacke Industri investerar som majoritetsägare i innovativa teknikbolag. Vi utser styrelseledamöter i dotterbolagen med relevant industriell kunskap och tillämpar en decentraliserad arbetsstruktur och organisation.

 • VÅRA BOLAG

  Polarteknik är en av Europas ledande leverantörer av skräddarsydda lösningar inom pneumatik och dörrsystem för järnvägsfordon.

 • VÅRA BOLAG

  Llentab Group marknadsför, konstruerar, tillverkar och monterar multifunktionella byggnader i stål för ett brett spektrum av industrier och ändamål.

 • VÅRA BOLAG

  Swedrive utvecklar och tillverkar elektromekaniska snäckväxlar, skruvdomkrafter och specialväxlar för industriföretag med höga prestandakrav.

 • VÅRA BOLAG

  PMC Attachment är en av norra Europas ledande tillverkare av integrerade gaffelspridningsaggregat med sideshift.

 • VÅRA BOLAG

  UVA LIDKÖPING AB tillverkar högprecisionsslipmaskiner under varumärkena LIDKÖPING och UVA.

 • VÅRA BOLAG

  PMC Hydraulics Group är en av Nordens ledande leverantörer av kompletta hydrauliklösningar, inklusive ett omfattande sortiment av hydraulikkomponenter.

 • VÅRA BOLAG

  PMC Cylinders är en av Skandinaviens ledande leverantörer av hydraulcylindrar för industri, energisystem, marina och mobila applikationer.